Interessert I SEO?

Så snart du blir seriøs om å øke trafikken på nettstedet ditt, vil du høre de tre magiske ordene: search engine optimization. SEO er ikke en kjepphest; fordelene har en dokumentert historie. Det er heller ikke noe mysterium. Med noen få enkle tips kan du begynne å forbedre nettstedets ytelse på søkemotoren umiddelbart.

Unngå å bruke AJAX for ditt mest kritiske innhold. Søkemotorer “ser” bare hva som er i nettstedets kode. Hvis et AJAX-anrop henter noe fra serveren, vil det være helt usynlig for søkemotorer. Hvis du må bruke AJAX, er et alternativ å lage en uten frills, AJAX-fri versjon av nettstedet som søkemotorer kan indeksere.

Sjekk alltid søkeordtettheten når du arbeider mot målene for søkemotoroptimalisering. 3-5 prosent skal være totalt antall lenker eller tekst på en side. Spre informasjonen på hele nettstedet ditt, ikke bare på hjemmesiden din. Hver side trenger nøkkelord for at søkemotorer skal gjenkjenne innhold.

søkemotoroptimalisering

En liten taktikk for å forbedre nettstedet ditt søkemotorrangering er å sørge for at de besøkende får muligheten til å legge til et bokmerke for nettstedet ditt gjennom sosiale medietjenester som Facebook. Du trenger ikke å gjøre mye problemer for å få resultater på denne måten. Koblingene dine besøkende oppretter med slike bokmerker vil forbedre søkemotorposisjonen helt alene.

Hvis du vil at nettstedet ditt skal rangere høyere i søkemotorer, bør det være din høyeste prioritet å skrive godt innhold når du utvikler nettstedet ditt. Du kan legge til nøkkelord til du er blå i ansiktet, men hvis innholdet ditt er middelmådig, vil folk ikke fortsette å besøke nettstedet ditt, og søkemotorer vil ikke anse nettstedet ditt som verdifullt.

En god tommelfingerregel for riktig søkemotoroptimalisering er å inkludere søkeord og søkeordsetninger i HTML-tittelkoden. Tittelappen din er blant de viktigste stedene å ha nøkkelordet ditt på, da de veies sterkt av søkemotorer. De er det mest passende stedet for søkeord for det høyeste optimaliseringsnivået.

Du tror kanskje at lenking til et stort antall andre nettsteder vil øke populariteten til nettstedet ditt og er en fin måte å få forbedret søkemotoroptimalisering, men husk at kvaliteten på nettstedene du lenker til er veldig viktig. Hvis du lenker til nettsteder av dårlig kvalitet, kan det faktisk skade populariteten til nettstedet ditt.

For å hjelpe folk med å finne nettstedet ditt gjennom søkemotorer mens siderangeringen din fremdeles er lav, lenker du til innholdet ditt på Reddit. Reddit er et nettsted med høy rangering av sider som ofte blir sjekket av Google. Hvis du kobler til innholdet ditt og gir det en nøkkelordrik tittel, kan brukere finne nettstedet ditt når en søkemotor fører dem til Reddit-siden den er lagt ut på.

Selv om det ved første øyekast kan virke underlig, er søkemotoroptimalisering virkelig ikke komplisert. Taktikk som de du nettopp har lest om, kan gjøre en stor forbedring i nettstedets rangering av søkemotorer. Til slutt er god SEO bare et spørsmål om å vite hvordan du får mest mulig ut av nettstedet ditt og innsatsen du legger ned i det.